Bosjöklosters Golfklubb 

Bosjökloster GK ligger i en mycket naturskön del av Mellanskåne, mellan Östra och Västra Ringsjön. Banan, som är en öppen parkbana, är ritad av Douglas Brasier och blev spelklar 1974.

 

Frosta Hockey 

Frosta Hockey skall kommande verksamhetsår bedriva barn- och ungdomsverksamhet från Skridskoskola/Hockeyskola för de yngsta, till det äldsta laget, Seniorerna. Ett J18-samarbete med HHK i första hand för spelare med lokal förankring. 


Frosta Multisport
 

Vi brinner för träning/tävling i alla dess former! Oavsett om du föredrar multisport, triathlon, cykling eller löpning är du välkommen att träna med oss. Vår gemensamma nämnare är att vi tränar för att det är kul.


Frosta Innebandyförening
 

Frosta Innebandyförening bildades år 1993 och har till uppgift att verka för att bibehålla och öka intresset för innebandy i Höör med omnejd.   


Höörs Brukshundsklubb
 

Vår förening vill genom kursverksamhet och praktiska övningar skapa bättre hundhållning inom vår kommun och erbjuda en berikande fritid tillsammans med sin hund!  

 

Höörs Gymnastikförening 

Vi tränar gymnastik i Jeppahallen (Enebackeskolan/Bokens idrottshall) på Östergatan 21 i Höör. Verksamheten riktar sig till alla som vill ha kul och röra på sig.


Budo Höör IF 

Här samlas tre olika träningsformer under ett tak; Ju-jutsu, Kung Fu samt Laido.    


Höörs RC Klubb
 

Höörs RC Klubb bildades 2005 efter många år under annat namn och annan form. Vår inriktning är i första hand radiostyrd bilsport i klassen skala 1:8 offroad, men vi erbjuder även träningsmöjligheter med 1:8 Truggy och 1:10 Short Course bilar.   


Höörs IS
 

Fotboll, Tennis och Friidrott och Tingeling. 


Höörs Konståkningsförening 

Höörs KK är en klubb som vill värna om sina medlemmar. Vi vill att träningen ska upplevas som stimulans och något som genomförs med glädje. Alla ska känna en positiv, stimulerande, engagerande och god stämning i klubben.  


Höörs Scoutkår
 

Scouting är en verksamhetsform som erbjuder unga en möjlighet att växa upp och utvecklas till ansvarskännande och självständiga människor.

 

Höörs Skateförening 

Välkommen till Höörs skatepark! Åkytan är 900 kvadratmeter och består av en större street-del och en klöverformad bowl. Det finns även en mindre bowl för nybörjare.


Höörs Skytteförening

Här kan du träffa kamrater. 0413-23555.    


Maglasäte IF
 

Maglasäte IF är idag en mycket aktiv fotbollsklubb. Vi har både utom- och inomhus fotboll med 20-talet ledare. Dessa lägger ner ett mycket stort och framgångsrikt arbete på att sysselsätta 80-90 ungdomar i åldern 5 år och uppåt.   


Norra Rörums GF
 

Bedriver aktiv verksamhet för medlemmar i alla åldrarVerksamheten innefattar både flickor och pojkar och är inriktad i huvudsak på fotboll.

 

Orupsområdets vänner 

Orupsområdets vänner är en allmännyttig förening som startade i mars 2010 med avsikt att skapa gemenskap och utveckling rörande Orupsområdet i Höör.  


Ringsjöortens ryttarförening
 

Välkommen till Ringsjöortens Lantliga Ryttarförening! 


Snogeröds IF
 

Klubbens medlemmar och spelare återfinns i mellanskåne och bevarar gladeligen den genom åren så varma "snoge-andan". Idrottsplatsen är vackert belägen i utkanten av den idylliska byn med utsikt över östra Ringsjön


Tjörnarps BoIF